Cautare

17926 de rezultate pentru "liste note examen suplinire baia mare" (5.03 secunde)
N-as putea sa va spun ce s-ar fi intamplat daca ar fi venit liderii, poate castigam la un procentaj mai mare, poate mergeam la unul mai mic sau poate se intampla ce e mai rau.
O prima mare umilinta pentru PDL: ... Dupa rezultatul prost, spaima a fost atit de mare incit partidele CDR au inceput sa-si caute drumuri proprii. ... Parlamentarii partidului zburau spre toate zarile, dezvaluind ca li se cer sume de pina la 700 de milioane de lei pentru a ramine pe liste.
Cu o clasa politica ramasa aproape aceeasi, dar complet purificata, se poate trece la alegeri, tot pe liste. ... Si apoi, adevarata valoare se poate constata numai prin posibilitatile intelectuale de a-ti cumpara un loc pe liste.
Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au finalizat cercetarile privind activitatea Society Club si l-au inaintat Parchetului de pe linga Tribunalul Satu Mare, in acest dosar fiind cercetate 11 persoane.
Dimpotriva chiar, in cazul Capitalei, organizarea unei singure sectii de votare pentru alegatorii aflati in tranzit - intr-un sediu impropriu, mult prea mic, la Gara de Nord - a dus la formarea unor cozi de sute de persoane, situatie care a determinat BEM sa permita votarea pe liste speciale si in alte sectii.
Prima formatiune politica scoasa din urna de judecatorul Emil Ghergut, presedintele BEC, a fost Partidul Romania Mare, care va ocupa astfel prima pozitie pe buletinul de vot pentru alegerea Camerei Deputatilor si Senatului.
In comparatie cu scrutinul din 2000, PNL si PD cunosc cea mai mare crestere. ... In iunie ei au avut liste separate, iar procentajele adunate au trecut de 30%, in timp ce in noiembrie au reusit abia putin peste 21%.
Potrivit protocolului Uniunii obtinut de Hotnews.ro, cele trei partide vor participa pe liste comune la alegerilor locale:
Astfel, alegerile pentru autoritatile administratiei publice locale vor beneficia de accesul la o infrastructura electorala comuna (birouri electorale, liste electorale, stampile, logistica) cu cele parlamentare", explica MAI.
Fac precizarea ca numai dupa ce se va reuni, din cate inteleg, in 20 august, Consiliul Superior al Magistraturii, pentru a aproba aceasta detasare pe care, practic, primul-ministru o solicita Inaltei Curti de Casatie si Justitie, va putea fi facuta aceasta numire si, sigur, atunci cand aceste formalitati importante vor fi respectate si indeplinite si primul-ministru va inainta propunerea, ii voi da curs cu mare placere.
In prezent, liberalii raporteaza trei primari in plus pe liste, toti fiind primiti in partid in 2006. ... Cu toate ca, dupa alegerile din 2004, PRM avea patru primari, in 2006 doar unul a mai ramas pe liste, edilii din Carpen, Dranic si Bradesti migrand catre alte partide.
Informatii generale Dieta-Minune nu este o dieta, ci un stil de viata, asadar nu contine liste cu alimente interzise sau recomandate, nu are tabele cu calorii si nici meniuri prestabilite. ... Atentie mare la toate lichidele care contin alimente ascunse.
In contextul crizelor si esecurilor din PNL, democratii nu au ratat ocazia de a se lauda, inca o data, ca au fost principalele motoare ale integrarii, ba chiar au aratat interes fata de romanii din strainatate pentru a-si putea asigura si succesul alegerilor europarlamentare, in cazul in care vor candida pe liste separate.
"Va reamintesc ca PNL nu se numara printre initiatorii procedurii de suspendare a presedintelui Basescu, liberalii sunt rezervati in aceasta privinta si nu am luat nici o decizie pentru ca nici nu am discutat despre aceasta problema", a declarat Vosganian, care a adaugat totusi ca decizia finala a PNL depinde in foarte mare masura de modul in care se va purta de acum inainte Basescu.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat ieri, in cadrul unei emisiuni, ca PNL a santajat PD in ceea ce priveste participarea pe liste comune la alegerile europarlamentare cu suspendarea presedintelui. ... A santajat cu participarea pe liste comune cu procesul de suspendare al presedintelui", a afirmat Cezar Preda.
votul uninominal este singurul care ar putea duce la improspatarea clasei politice si la o mai mare responsabilizare a politicienilor fata de alegatori. "Dupa 17 ani de vot proportional pe liste de partid, sistemul electoral nu si-a atins scopul. ... Candidatii de pe liste treceau prin pixul presedintelui de partid".
Conform surselor Hotnews.ro, participarea PSD-PNL-PC pe liste comune la alegerile locale si parlamentare este principala problema la care nu s-a gasit o solutie. Liberalii si conservatorii au cerut paritate pe liste, in timp ce PSD doreste o pondere de 60 la 40 pentru nominalizarea candidatilor la parlamentare.
Premierul a aratat ca astfel se asigura reprezentarea minoritatii romanesti in Harghita si Covasna si a minoritatii maghiare in alte judete decat Harghita, Covasna, Mures, Bihor, Satu Mare, Salaj.
In fine, pentru ca seria loviturilor de teatru sa fie completa, Curtea Constitutionala vine cu o noua precizare, care inflameaza in si mai mare masura opinia publica si clasa politica. ... Conform legii, in fiecare an, aceste liste trebuie actualizate pana la 31 martie.
Pe langa amenzile pe care le le vor primi, riscul cel mai mare al oamenilor este ca locuintele lor sa fie afectate in caz de dezastru, inundatii, cutremur, alunecari de teren.
google-analytics.com